Vi tilbyder

Vi tilbyder Yoga og Meditation i Hillerød

Yogaoasen er et rigtig skønt mindre yogacenter som tilbyder yoga og meditation centralt i Hillerød.

Hos Yogaoasen tilbyder vi undervisning i yoga og meditation på vores mange ugentlige hold undervist af vores dygtige, nærværende og engagerede undervisere. Stemningen i centret er rigtig dejlig og her er plads til alle.

Vi hjælper stressramte med individuelt tilrettelagte stressbehandlingsforløb.

Vi tilbyder “Pop-up” ayurvediske massagebehandlinger og healing.

Det vigige for os og det vi har fokus på, at give dig et liv med tid til dig og til masser af velvære i kroppen og ro i sindet.

Yoga og Meditation i Hillerød

Hos Yogaoasen møder du en bred vifte af yogahold. Vi har både yogaklasser som foregår i et meditativt flow (bl.a.Astanga, Anusara og Vinyasa) og mere rolige klasser med dybere og længere stræk (bla. Yin Yoga og Restorativ Yoga samt Hatha Yoga). Er du mere til spirituel yoga har vi også Kundalini yoga på programmet. Derudover har vi særlige forløb for både gravide og for børn. Du kan helt sikkert finde et yogahold lige for dig.

Stressbehandling

Vi tilbyder også individuelle stressbehandlingsforløb for dig der gerne vil leve et liv fri for stress for altid. Stressbehandlingen udbydes af Mie Fabricius. Mie er specialist indenfor stressbehandling. Se mere på www.miefabricius.dk

Healing

Healing er også en af vores kompetencer. Under en healing arbejdes der med at balancere kroppens energier. Vi tilbyder tre forskellige healingsbehandlinger, “Sov bedre”, “Ro i sindet” og “All-round healing”.

 

 

 

No comments yet.

Skriv et svar

/* ]]> */
en hjemmeside og webshop fra Media-now