Yoga med Johanna Shanti Åberg

Yoga med Johanna Shanti Åberg

johanna sol og vand

Power Yoga og Blid Astanga med klang og syngeskåle

Power Yoga onsdage 17.15- 18.45

Blid Astanga Yoga onsdage 19.00-20.30

Startdatoer: 9/8 – 11/10 (ingen undervisning uge 35 & 36) samt 25/10-13/12

Pris: 695.- (for 8 gange)

Tilmelding direkte til Johanna på mail: yoga@dengyldnesol.dk

Betalings muligheder er enten på mobilepay 22788698
eller på bank, Danske Bank reg nr 4845 kontonr 4845649235

 

Holdbeskrivelse – Poweryoga med åndedrætsøvelser og meditation

Denne yogaklasse har en dynamisk blanding af Asanas fra astanga yogaen, indeholdende øvelser for smidighed, balance og styrke. Du udfordres måske i nogle af stillingerne, men alle deltagere lytter til, hvad deres krop kan og vil. Vi slutter af med kort meditation og afspænding.  Du går derfra skønt befriet i kroppen, og med et nærværende og vågent sind.

Holdbeskrivelse –Blidere Astanga yoga med dybdeafspænding med tibetanske klang og syngeskåle

Denne yoga klasse er for dig som vil have en blanding af lettere dynamisk yoga og mere langsomme og stille øvelser.  Vi slutter af med en dybdeafspænding kombineret med tibetanske syngeskåle som går ind og balancerer både krop og sind.  Du går derfra lettet, renset og afspændt.

Om Johanna Shanti Åberg

Johanna begyndte med yoga, meditation og selvudvikling som 19 årig. Det har fulgt hende siden.

Alle hold indeholder altid afspænding og det at ”kalde os hjem til os selv” sådan at vi kan være endnu mere tilstede, nærværende og levende i det vi er og gør. Centrering og afslapning selv i dynamiske øvelser giver et bedre resultat på både krop og sind.

Humor, lethed og spiritualitet er de nøgleord som bedst beskriver Johannas måde at undervise på. Uanset hvilket hold du melder dig til så er det hjertelighed og lys som gennemstrømmer det hele.

Johanna er uddannet i Himalaya i indien.  Rajadhiraja er en variant af astanga yoga, hvor et antal asanas er udvalgt for deres særligt gavnlige effekt på chakraerne, hormon-, lymfe-, og nervesystemet mfl. Derudover styrkes selvfølgelig det fysiske legeme i smidighed, spændstighed, styrke.

Johanna har ellers arbejdet som alternativ behandler i Danmark siden år 2000. Det er indenfor meditation, clairvoyance, healing, kanalisering, healingsmassage og klangmassage mm. Johanna har haft klinik i Hillerød siden 2004 og arrangerer desuden spirituelle rejser, blandt andet en tidligere yogarejse til Bali.

Læs mere på www.dengyldnesol.dk. Hendes yoga side, spirityoga.dk er under udarbejdelse.

 

/* ]]> */
en hjemmeside og webshop fra Media-now