Yoga med Johanna Shanti Åberg

Yoga med Johanna Åberg Shanti

johannafoto

Power Yoga og Blid Astanga med klang og syngeskåle

Power Yoga onsdage 17.15- 18.45

Blid Astanga Yoga onsdage 19.00-20.30

Startdatoer: 9/8 – 11/10 (ingen undervisning uge 35 & 36) samt 25/10-13/12

Pris: 695.- (for 8 gange)

Tilmelding direkte til Johanna på mail: yoga@dengyldnesol.dk

Betalings muligheder er enten på mobilepay 22788698
eller på bank, Danske Bank reg nr 4845 kontonr 4845649235

 

Holdbeskrivelse – Poweryoga med åndedrætsøvelser og meditation

Denne yogaklasse har en dynamisk blanding af Asanas fra astanga yogaen, indeholdende øvelser for smidighed, balance og styrke. Du udfordres måske i nogle af stillingerne, men alle deltagere lytter til, hvad deres krop kan og vil. Vi slutter af med kort meditation og afspænding.  Du går derfra skønt befriet i kroppen, og med et nærværende og vågent sind.

Holdbeskrivelse –Blidere Astanga yoga med dybdeafspænding med tibetanske klang og syngeskåle

Denne yoga klasse er for dig som vil have en blanding af lettere dynamisk yoga og mere langsomme og stille øvelser.  Vi slutter af med en dybdeafspænding kombineret med tibetanske syngeskåle som går ind og balancerer både krop og sind.  Du går derfra lettet, renset og afspændt.

Om Johanna Shanti Åberg

Johanna begyndte med yoga, meditation og selvudvikling som 19 årig. Det har fulgt hende siden.

Hendes motivation for at undervise i yoga er ud fra filosofien om at en spændt krop er lig med et stift sind. Det er derfor vigtigt at vi smidiggør os og dermed får en krop der ikke ”larmer”.  Det betyder at vi kan bevare vores koncentration og fokus, og dermed styrke vores nærvær.

Johanna er uddannet i Indien fra Himalayan Yoga Institute i Rajadhiraja yoga ” Yoga of the King of Kings”.  Rajadhiraja er en form for Astanga yoga, hvor en række asanas (øvelser) er udvalgt for deres meget gavnlige effekt på chakraerne, hormon-, lymfe-, og nervesystemet mfl. Derudover styrkes selvfølgelig det fysiske legeme i smidighed, spændstighed, styrke.

”Du er så ung som din rygrad er fleksibel”

Johanna har arbejdet som alternativ behandler i Danmark siden år 2000. Det er indenfor meditation, healingsmassage, healing, kanalisering og klangmassage mm. Johanna har haft klinik i Hillerød siden 2004 og arrangerer desuden spirituelle rejser, blandt andet en tidligere yogarejse til Bali.

Læs mere på www.dengyldnesol.dk. Hendes yoga side, soulyoga.dk er under udarbejdelse.

Jeg glæder mig rigtig meget til hjælpe dig mere i gang og guide dig i yoga.

Afslapning og åndedræt er nøgleord når du skal dyrke yoga. En kort afslapning i begyndelsen betyder at du og dit sind slipper alle tanker og kommer til stede og bliver nærværende i nuet. Det gør at du udnytter de gavnlige effekter fra yogaen mest muligt. Derfor starter og slutter en yoga klasse altid med en kortere og længere afspænding.

/* ]]> */
en hjemmeside og webshop fra Media-now