Yoga med Karin Bonde Johansen

Karin Bonde Johansen

Flow Yoga torsdage 17.30-19.00

Yoga XX torsdage 19.15-20.45

Yogaterapi – sessioner

 

 

Flow yoga med Karin Bonde Johansen torsdage 17.30 – 19.00 (start 11/1)

Til flow-yoga vil du møde en blanding af både styrke og stilhed. Der vil være øvelser, der har fokus på mange forskellige muskler i kroppen og hvordan vi kan træne dem så vi opnår god alignment og god kropsholdning. Der vil også være meditative øvelser, der har fokus på større bevidsthed og som giver indre stilhed.

Der vil være en udvikling af øvelser og sværhedsgrad henover sæsonen.

Datoer: 11/1 – 22/3 (ingen undervisning 15/2)

Pris: 850.-

Tilmelding: På tlf. 22657570

Yoga for overvægtige / Yoga XX med Karin Bonde Johansen torsdage 19.15 – 20.45 (start 11/1)

Dette hold henvender sig til dig, der har ekstra kilo på sidebenene.

Der er intet krav om et bestemt BMI (vægt og kropsstørrelse) , men hvis du ikke føler dig tilpas på ”et almindeligt yogahold”,  er dette hold meget uformelt med plads til at tage særlige hensyn. Du vil, ligesom til flow-yoga, møde en blanding af både styrke og stilhed. Der vil være øvelser, der har fokus på mange forskellige muskler i kroppen og hvordan vi kan træne dem, så vi opnår god alignment og god kropsholdning. Der vil også være meditative øvelser, der har fokus på større bevidsthed og som giver indre stilhed. Yogaens indhold tilpasses de tilmeldtes formåen.

Datoer: 11/1 – 22/3 (ingen undervisning 15/2)

Pris: 850.-

Tilmelding: På tlf. 22657570

Om yogalærer og yogaterapeut Karin Bonde Johansen

Hendes vigtigste formål med sin yogaundervisning er, at hendes deltagere går fra timen med en oplevelse af balance og glæde. Hvor kroppen føles rigtig helt ned på celleniveau, og hvor livet bare kan komme an. Det er nemlig det yoga kan – bringe krop, sind og sjæl i balance.

Hun har dyrket yoga siden hun var 18 år, og blev uddannet som yogalærer i 2013 fra Hamsa Yoga (200 timers uddannelse certificeret af Yoga Alliancen). Derefter tog hun i 2016 en yogaterapeut-uddannelse fra Tantravaya Yoga ved Shy Sayer (300 timers uddannelse certificeret af Yoga Alliancen).

Som videre udvikling af både hendes yoga, men især af hendes yogaterapi, er hun i gang med udviklingsforløb inspireret af BodyNamic, som er en kropsterapeutisk metode, der forbinder krop og følelser, samt Z-health, som ud fra neuro-videnskaben forklarer, hvordan vores hjerne og nervesystem påvirker vores handlinger.

Hvis du gerne vil have optimeret din yoga og hjælp til øvelser, der kan afhjælpe smerter i bevægeapparatet (f.eks. rygproblemer eller knæsmerter) kan du overveje yogaterapi læse mere her.

Hjemmeside: http://tadasana.dk

E-mail: karin@bondejohansen.dk

Mobil: +45 22 65 75 70