3 grunde til at gå til Shakti Naam Yoga

Shakti Naam Yoga

3 grunde til at gå til Shakti Naam Yoga

I Yogaoasen er vi rigtig glade for, at have Shakti Naam på skemaet.

Shakti Naam er en forholdsvis nu yogaform i Danmark, der

er en kraftfuld “Antiaging” Yoga fra Himalaya. De Indiske Guruer brugte teknikken til at få liv i kroppen efter lange tider perioder med meditation.

Har du endnu ikke prøvet yogaformen, anbefaler vi at du kommer forbi vores meget dygtige underviser Eva Rasmussen der gladeligt vil introducere dig for Shakti Naam Yoga

Hvad er Shakti Naam Yoga

Er en komplet pakke til et godt helbred og velvære. Shakti Naam består af dynamisk bevægelse, bevidst vejrtrækning, Mantra og meditation.

Shakti Naam indeholder alt det nødvendige for menneskets krop til at blive revitaliseret, forynget og helbredt.

Shakti Naam Yoga, er en anti-age praksis, der harmoniserer hormon-, nerve-og immunsystemet. Effekten er en øget positiv mental tilstand og et opløftet syn på livet.

Det er autentisk, praktiseret i årevis, vel afprøvet og meget effektivt – den perfekte praksis for vores stressende, hurtigt omskiftelige, verden.

3 gode grunde til at gå til Shaki Naam Yoga

ÅNDEDRÆT ER LIV

Naam Yoga åndedræts teknologi har en yderst positiv indvirkning på kroppens overordnede helbred. Det gavner blodkredsløbet, kirtlerne,

immun- og nervesystemet, der tilsammen virker som et balancerende værn mod

forskellige sundhedsmæssige problemer. De endorfiner, der frigives, stimulerer lykkefølelse og holder den fysiske krop ungdommelig og levende. Samtidig styrkes mave musklerne og nederste del af ryggen, lungekapaciteten øges og blodet beriges med oxygen.

KRAFTFULDE BEVÆGELSER

Det er en brilliant designet mikroform af yoga der adresserer dele af kroppen, der ellers ikke kan nås med en regelmæssig trænings rutine. Dynamisk bevægelse fremmer blodcirkulationen og lymfesystemet og samtidig forbedres fleksibiliteten i muskler og led.

Specielle Naam Yoga sekvenser afgifter blidt de indre organer og forbedrer fordøjelse- og udskillelses processer i kroppen.

LYD DER HELBREDER

Naam Yoga bruger lyd, der er komponeret udfra en specifik sammensat matematisk formel for maksimal positiv effekt på

hjernefunktionen og nervesystemet, den påvirker dannelsen af nye neuroner og neurale forbindelser, forbedrer hukommelsen og forbedrer fokus. Restorativ lyd vækker reaktioner i hjernen og kroppen, der balancerer et væld af mentale og følelsesmæssige ubalancer og lyden kan også behandle fysiske sygdomme. Naam Yoga fungerer som healende balsam for nervesystemet.

Det vidste du ikke om Shakti Naam Yoga

yoga
Det er en af de hurtigst voksende yogaformer i verdenen i øjeblikket og er nu kommet til Danmark!
Dr. Levry som er grundlæggeren af Naam Yoga afholder Superclasses for “Love, Peace and Light”

i 2016 var det i Mexico hvor 100.000 deltog.

Shakti Naam Yoga er en meget aktiv yoga og der spilles moderne musik til mange af øvelserne.

Der grines og klappes til at få gang i glædes hormonerne, og det smitter:)
Hver klasse er forskellig, men der er altid Cardio øvelser for cirkulation i kroppen. Teknikkerne er enkle, så du kan med lethed indføre dem i din hverdag uden at skulle på måtten.

Alle kan være med, man lytter til kroppen og gør, hvad man kan! 

Yoga med Eva RasmussenSe her hvornår Eva Rasmussen underviser i Shakti Naam Yoga i Yogaoasen
 
Læs mere om Shakti Naam på Evas side www.naamyoga.dk