Healing

Healing giver indre ro og energiflow i kroppen

Healing

Healing er et helt fantastisk supplement til din yogapraksis, når du søger indre ro og energiflow i kroppen. 

I flere år har jeg healet de stressramte klienter, jeg har i mine stressbehandlingsforløb, fordi det giver dem ro og afslapning i kroppen og ro i tankerne.

Men det er ikke kun stressramte, der har glæde af healing. Jeg modtager selv healing hver måned for, at holde min krop og mit sind i så godt et energiflow som overhovedet muligt. Og så nyder jeg, at healingen fanger, hvad der evt. måtte være på vej og som pga healingen ikke udvikler sig til mere. 

Healing er for alle, er ganske ufarligt og er helt sikkert værd at prøve. 

 

Er healing nyt for dig?

Når en klient kommefr til mig og skal heales for første gang, er det ofte for at få ro på tankerne, slappet af i kroppen eller for, at modtage healing på en længerevarende skavank.

Nogle kommer også, for at blive bedre til at lytte til deres intuition og andre for, at udvikle sig spirituelt. 

Ofte handler healingen om, at bringe balance i kroppens energiflow og om, at bringe balance i en eller flere af de 7 chakraer. 

Når kroppen har balance i energierne, har du flow og lethed i dit liv. 

Flow og lethed er netop en af de ting jeg oplever, at mine klienter og yogadeltagere virkelig længes efter og som kan hjælpes godt på vej med healingsbehandlinger.

 

Chakra healing

Hvad er healing?

Den healingsteknik jeg benytter mig af, er Reiki Healing. Jeg har udført Reiki Healing siden jeg tog min healingsuddannelse i 2012. 

Reiki Healing er en healingsteknik, hvor jeg som healer er kanal for universel livs- lys- og kærlighedsenergi. Energien bliver transporteret via mig til dig ved, at jeg enten lægger mine hænder på dig, eller holder dem lige over din krop. 

Når det sker, bevæger energien sig rundt i din krop, og healer, hvad du har mest brug for. Det kan f.eks være at slippe eller formindske smerter, balancere kroppens energicentre, skabe mental ro. 

En healing vil føles afslappende, nogle kan tydeligt mærke energien bevæge sig rundt i kroppen eller de kan mærke temperaturskift, andre mærker, at de bliver dybt afslappede og kommer i en anden mental tilstand. uanset om du mærker noget ved en healing eller ej, så vil du få en effekt af healingen. Healingen kan også gøre, at du bliver så afslappet og falder i søvn. Det er helt ok, falder du i søvn under en healing, er det fordi, at du har brug for det og du vil vil stadig få samme effekt af healingen.

Hver healing føles forskellig, da det er forskelligt, hvor og hvad healingen går ind og restituerer.  

Kroppen bliver støttet til balance og energiflow og reiki healingen er så effektiv, netop fordi, det er en universel lys- og kærlighedsenergi, der forkæler og støtter dine chakraer og din krop. Som healer er det min opgave at mærke og fornemme, hvor dine ubalancer er, så jeg kan hjælpe energien derhen, hvor du har brug for den. 

Efter en Reiki Session vil du ofte føle dig afslappet både fysisk og mentalt, mere groundet og rolig. 

 

"Jeg startede med at blive healet af Mie, fordi jeg oplevede uro og tankemylder. Det var en fantastisk oplevelse, at mærke, hvordan roen bredte sig gennem behandlingen"
kom af med stress
Camille
Personlig assistent
"Jeg ser farver relateret til mine chakraer, når jeg blvier healet, så jeg kan altid mærke, hvilke chakraer Mie healer"
Katja
Gymnasielærer
"Jeg var temmelig skeptisk over for healing i første gang, nu kommer jeg jævnligt, fordi det giver mig ro, balance og afspændthed"
Søren
IT konsulent

Healing hjælper os med at mærke vores hjerte, vores indre guide, vores intuition

Skal healing hjælpe dig til indre ro?

Sammen med yogateknikker er healing fantastisk til at hjælpe med at genfinde indre ro og energiflow i kroppen.

Jeg vil til en hver tid anbefale, at du supplerer dine andre rolige aktiveteter med healing.

Prøv, jeg er sikker på, at du får en helt særlig afslappende oplevelse. 

Du kan læse mere om healingsbehandlinger lige her

Du kan også læse mere om mine healingsbehandlinger her 

Og booke din healing lige her

 

Jeg glæder mig til, at hjælpe dig til indre ro og energiflow. 

♡♡♡

Mie

 

Add A Comment