Healing 

“Energy cannot be created or destroyed, it can only be changed from one form to another.”  – Albert Einstein

Healing er en holistisk blid behandlingsform, for dig der kunne tænke sig at stabilisere og forbedre det energi flow, der naturligt er i kroppen.

Med en healingsbehandling vil du opleve en ny balance mellem din krop, dit sind og din sjæl. Behandlingen renser kroppen for affaldsstoffer og styrker immunforsvaret, giver ro i både krop og sind og mindsker dit tankemylder.

Healing hjælper din med at slippe stress, spændinger og hjælper dig med at slappe af, så det parasympatiske nervesystem kan udrette mirakler. Healing trigger din krops naturlige evne til at selvheale og med healing styrkes søvnkvaliteten og sindet og følelserne balanceres.

Healing – Behandlinger

Healing

Healing der med kærlig energi hjælper dig, hvis du har et specifikt problemområde eller giver dig en  “all-round” healing for større velbefindende.

Healingsenergien går ind og healer lige præcis i de områder, der er brug for og du behøver ikke at gøre andet end at ligge afslappet og tage imod.

Pris: 650.- for en behandling og 1550.- for 3 behandlinger.

Du booker din healing her

 

 

Healing og Aromaterapi

Denne behandling giver dig alt det bedste fra healingen (se ovenfor) og kombinerer det med aromaterapi. Jeg finder frem til, hvilke æteriske olier, der vil hjælpe dig og støtte dig bedst i din healingsproces. Efter din healing modtager du en parfume med lige de æteriske olier, der passer til dig, så du kan arbejde videre med din healingsprocess hjemme.

Pris: 800.- for en behandling og en aromaterapeutisk parfume (værdi 200.-) og 1900.- for 3 behandlinger.

                                                                                       Du booker din healing &aromaterapi her

chakrahealingChakrahealing

Chakrahealings-behandling renser og skaber energiflow i dine 7 hovedchakraer.  Stagneret energi, blokeringer og ubalancer i kroppens energicentre kan bl.a mærkes i både krop og sind. Ved at arbejde bevidst med at rense og balancere chakraerne, hjælper vi kroppen tilbage i en tilstand af ro og flow. 

Ved megen stagneret energi/blokerede chakraer anbefaler jeg 3 behandlinger med et par ugers mellemrum. 

Pris: 650 for en chakrahealing, 1550.- for 3 chakrahealinger. 

Du booker din chakra healing her

FjernhealingFjernhealing

Fjernhealing virker ligesom alm. healing, her arbejder vi blot med energien gennem tid og rum. Du kan altså ligge afslappet derhjemme og nyde godt af energien. Fjernhealingen starter med en telefonsamtale, hvor vi sammen snakker om hvad du ønsker healet og hvor jeg starter med at tune ind på, hvilke ubalancer i din energi jeg skal hjælpe tilbage i balance. 

Pris: 400.- for en fjernhealing og 1111.- for 3. 

Du booker din fjernhealing lige her 

 

Afbudspolitik

Afbud senest 48 timer før aftale starttidspunkt for healingen pr. sms på 28343115.

Afbud senere faktures fuld pris.

Det siger andre om healingsbehandlingerne

“Det er simplethen så fantastisk at ligge på briksen og kunne mærke, hvordan energien arbejder i min krop ” – Peter

“Mie har en helt speciel evne til, at kunne mærke, hvad jeg har af ubalancer og hvor hun skal heale mig” – Hanne

“Jeg var først skeptisk omkring healing, men der er ingen tvivl om, at Mie kan et eller andet med energi. Det er forskelligt, hvordan jeg mærker en behandling, mens den står på, men jeg kommer altid ned i en meget dyb afspændt tilstand og finder en speciel form for indre ro. Dagene efter en behandling kan jeg mærke, at healingen arbejder videre og herefter har jeg det som om, der er noget inden i mig der falder på plads. ” – Mette

 

Stressbehandling - Mie FabriciusHvad er healing?

Når du får en healingsbehandling af Mie er det arbejdet med energien, der er i fokus.

Via behandlingen arbejder vi med at bringe energiflowet tilbage til din krop og heale dine ubalancer.

Healing er for dig der kunne tænke dig at arbejde med det energi flow der naturligt er i kroppen. Med healing kan du bl.a. opleve at healingen skaber balance mellem din krop, dit sind og din sjæl. Healing renser kroppen bl.a. for affaldsstoffer og styrker immunforsvaret. Derudover giver healing ofte ro i både krop og sind og mindsker dit tankemylder.

Healing kan hjælpe dig med at forbedre din søvnkvalitet. Og kommer du til healing med søvnproblemer, kan du få vejledning i, hvordan du kan optimere din søvnkvalitet.

Healing er en fantastisk behandling til dig, der har svært ved at falde i søvn, vågner om natten eller sover uroligt.

Har du rigtig meget tankemylder vil en healingsbehandling hjælpe dig med at få ro i sindet.

Hvis du ønsker det kan du inden behandlingen blive introduceret i bl.a åndedrætsteknikker, som vil hjælpe dig med at finde større indre ro. Healing arbejder både fysisk og psykisk og du vil med healing opnå større kontakt med din krop, dit sind og din sjæl.

Sådan foregår en healing

Når du modtager healing i Yogaoasen ligger du på en briks fuldt påklædt. Mie aktiverer healingsenergien og vil ved, at lægge sine hænder direkte på din krop eller ved at holde dem lige over din krop arbejde med at kanalisere energi hen til de områder af din krop og dit sind,  hvor der er brug for det.

Healing er helt ufarligt og du kan ligge og slappe helt af (eller måske falde helt i søvn) mens healingen foregår.

Efter endt healing er det vigtigt, at du drikker en masse vand for understøtte den proces, der er sat i gang i din kr