Restorativ Yoga

Hvad er Restorativ Yoga?

Hvad er Restorativ Yoga?

yogaRestorativ yoga er en yogaform, der skaber balance i nervesystemet. I det moderne samfund lever rigtig mange mennesker et liv der ikke indeholder nok ro og hvile. Vi arbejder meget og skal have familie og arbejdsliv til at gå op og bliver derved nemt følelsesmæssigt pressede m.m

Følgerne heraf er, at vores nervesystem kommer i ubalance og det kan resultere i stress, kronisk stress, depression, angst og en generel ubalance i sindet. Et nervesystem i ubalance kan påvirke humøret, immunforsvaret, fordøjelsen, bindevævet og skabe muskelspændinger.

Den restorative yoga virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. Restorativ yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem og til at krop og sind indgår et samarbejde (mind-body network) og dette kan succesfuldt hjælpe os af med bl.a. stress, depression, angst, søvnløshed, muskelspændinger og forhøjet blodtryk. Det styrker også immunforsvaret, bindevævet og lymfevæskerne.

Et restorativt yogahold byder på roligt sekvenserede og forsigtigt opbyggende yogastillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet og i den følelsesmæssige krop. I stillingerne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op af yogaprops såsom bolstere, tæpper og klodser. Tilpasningen i stillingerne bliver designet den enkelte deltager i hver stilling for at minimere muskelspændinger.

Blodtrykket, hjertet og hjernen bliver herved beroliget.

Enkel meditation og basis åndedrætsteknikker hjælper til at skabe plads til at lytte til egen krop og dens healende kapacitet.

Du vil måske føle og opleve hvordan stillingerne hjælper dig til at berolige sindet, skabe balance i nervesystemet, samt opleve at du kommer i en tilstand af dyb afslappethed.

Måske mærker du også at stillingerne reducerer angst og stress, beroliger og plejer din følelsesmæssige krop, heler depression, stimulerer til bedre søvn og styrker dit immunforsvar.

Modtag Mies e-bog m. Restorative yogastillinger

Du kommer til at elske restorativ yoga

Ja, tak jeg vil gerne modtage e-bogen med Restorative Yogastillinger

.

Name:

Email:

 

*du tilmelder dig samtidig Mies yoga nyhedsbrev – som du nemt kan afmelde igen.

 

Restorativ yoga i Hillerød, Nordsjælland

 

Restorativ YogaHos Yogaoasen i Hillerød kan du nyde restorativ yoga hver fredag. Det sker på klassen Yin Flow, som vi de sidste 30 minutter krydrer med restorativ yoga.

Her kan du opleve hvad restorativ yoga er og du kan mærke hvordan din krop nyder at ligge og slappe af i de restorative stillinger.

 

 

 

 

Restorativ Yoga mod stress

På forløbet Stressfri med yoga bruger vi Restorativ yoga som et værktøj til at bringe balance i nervesystemet, få slappet dybt af og til at få skab en selvhealingsproces i kroppen.

Læs meget mere om Stressfri med yoga

Du finder også Restorativ Yoga mod stress i Mies holistiske medlemsklub Magiske tempel

Læs mere om Restorativ Yoga på nedenstående blogindlæg:

Om  stillingen Viparita Karani der er god, hvis du gerne vil sove bedre her

Viparita Karani
Viparita Karani