Stresshåndtering

Stressbehandling

Er du stresset?

Få hjælp NU – Ring 28343115

 

 

Ingen skal leve et liv styret af stress. Derfor tilbyder vi i Yogaoasen stressbehandling af stresscoach Mie Fabricius.

Stressbehandling i Yogaoasen er et forløb for dig, der er træt af at være styret af stresshormoner, føler dig dagligt stresset, presset eller på anden måde ude af balance pga. stress? Og som en gang for alle vil sige farvel til stress!

Med stressbehandlingsforløbet får du den rigtige hjælp og de værktøjer der skal til for at du kan få stressen ud af kroppen, så du kan komme tilbage til et liv i balance, med nærvær og overskud til det, der er vigtigt for dig og det meget hurtigere, end du sikkert tror.

Læs mere om Mie Fabricius og stressbehandling på www.miefabricius.dk

Individuel stressbehandling

Stressbehandlingsforløbet er for dig, der kan mærke, at stressen enten har eller er tæt på at tage over i dit liv.

Symptomerne på stress kan være mange bl.a.

  • Du føler dig presset
  • Er ofte ked af det
  • Har søvnproblemer
  • Har svært ved at genkende dig selv og/eller den måde du reagerer på
  • Du føler dig styret af dine stresshormoner
  • Har uforklarlige smerter
  • Føler dig træt, uoplagt måske udmattet og udbrændt
  • Oplever hjertebanken og svimmelhed
  • Oplever tankemylder og bekymringstanker
  • Har koncentrations- og hukommelsesproblemer

Du kan læse meget mere om stress, symptomer på stress, tage en stresstest og blive endnu klogere på vores stresshåndteringsforløb på www.miefabricius.dk

Med stressbehandling med Mie kan du hurtigt få stressen ud af kroppen og få det rigtig godt igen.

Sådan foregår stressbehandling

★Et Stressbehandlingsforløb foregår over 8 samtaler, hvor du bliver taget i hånden og anvist præcis, hvad du skal gøre for, at få stressen ud af kroppen.

★Vi arbejder målrettet med, at du får skabt et liv med plads til det der er vigtigt for dig med fokus på,  hvad der giver dit liv mening. Og også meget vigtigst, du lærer en række værktøjer som gør, at du aldrig mere bliver ramt af stress.

★Du lærer også de værktøjer fra yogaens verden, der er særligt gode til at få stressen ud af kroppen og forebygge stress.

★Du får adgang til online materiale der hjælper dig under forløbet.

Forløbet består af 8 samtaler incl. materialer eller online materiale

Pris:

9999.-, incl. moms (for private)

9999.- eks. moms (virksomheder)

 

Holistisk stressbehandlingen finder sted i Yogaoasen eller via videosessioner.

Adresse: Yogaoasen – Skansevej 20 B, 3400 Hillerød

Om Mie Fabricius

Stressbehandling - Mie FabriciusHej jeg hedder Mie. Jeg er stresscoach, yogalærer og indehaver af Yogaoasen.

Jeg har i en del år efterhånden hjulpet stressramte af med deres stress og haft rigtig mange stressramte gennem min eforløb. Stressbehandling hos mig tager altid udgangspunkt i din situation. Jeg hjælper dig først med at få stressen ud af kroppen, herefter dykker vi ned i din specifikke situation, så vi kan ændre på de årsager, der er grunden til, at du er blevet ramt af stress.

Jeg har et holistisk syn på mennesker og livet og mener, at krop og sind hænger uløseligt sammen og derfor skal heales og helbredes i et samspil. Det vil du opleve i min stressbehandling.

Jeg har SÅ gode resultater med værktøjer fra yogaens verden, både som værende stressreducerende, men også stressforebyggende.

Derfor møder du undervejs i forløbet  yoga (yogastillinger, åndedrætsteknikker og meditation) som et effektivt værktøj til at slippe stresshormonerne, spændinger, tankemylder, koncentrationsbesvær og alt det der har hobet sig op i månederne med for mange stresshormoner i kroppen.

Inden du er færdig med dit stressbehandlingsforløb hos mig, sikrer jeg, at du har værktøjer til og ved, hvordan du fremover undgår at blive stresset igen – og hvem ved, måske kommer du til at ende med at være ligeså glad for yogaens healende virkning som jeg er.

Jeg kan hjælpe dig fri for stress♡

Stressbehandlingsforløbet er for dig, der vil sige farvel til din stress for altid!

Booking af Stressbehandling

Send en mail til kontakt@miefabricius.dk eller ring til Mie på 28343115 (læg en besked, så ringer Mie tilbage).

Du kan også booke via vores bookingsystem

[hc-hmw snippet=”Booking”]

 

 

Det siger andre om Stressbehandling med Mie

“Jeg har efter at have deltaget på Mies Yin Yoga-klasser også taget et stressbehandlingsforløb og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har nu stressen ude af kroppen og ved hvordan jeg undgår stress – og så har jeg lært at det er ok at forkæle mig selv.” 

Susanne

“Jeg tog tilløb i lang tid førend jeg tilmeldte mig Mies stressbehandling. Særligt prisen syntes jeg var høj, måske fordi jeg ikke er vant til at bruge penge på mig selv. Set i bagspejlet ville jeg ønske jeg havde tilmeldt mig forløbet allerede, da jeg kiggede på det første gang. For det er alle pengene værd og jeg havde undgået at ødelægge yderligere 6 måneder pga stress. Mie er virkelig dygtig og skarp. Hun var hurtig til at spotte, hvordan hun bedst kunne hjælpe mig. Udover de gode samtaler fik jeg rigtig meget ud af at komme til yoga i Yogaoasen. Og det bliver jeg ved med! Jeg giver Mie, Yogaoasen og stressbehandlingen mine varmeste anbefalinger.”

Heidi

“Da jeg blev ramt af stress anbefalede min læge mig at få hjælp af en stresscoach. Jeg havde aldrig prøvet yoga før og har aldrig lyttet til min krop. Derfor  var jeg usikker på, om jeg skulle vælge Mies holistiske forløb eller et forløb udelukkende baseret på samtaleterapi. Jeg er meget glad for, at valget faldt på Mies forløb, hvor jeg også fik mulighed for at deltage på yogaklasser i Yogaoasen. Samtalerne, yogaundervisningen og det online materiale hænger godt sammen. Som løber og fodboldspiller havde jeg aldrig forestillet mig, at jeg ville syntes om yoga, men det er faktisk rigtig rart at blive strukket godt igennem – og så er det egentlig også sjovt.”

Henrik

Stresstest

Er du i tvivl om du er stresset? Du kan teste dit stressniveau ved at tage en stresstest

 

Start allerede nu med at få stressen ud af kroppen

Få Mie’s gratis e-kursus Tag toppen af stressen og kom allerede nu i gang med at slippe din stress.

Du får kurset ved at tilmelde dig Mie’s nyhedsbrev.

Ja tak, jeg vil gerne modtage det gratis e-kursus Tag toppen af stressen

 

Få yderligere information – Ring 28343115

Yderligere information om Stressbehandlingsforløbet kan du få ved at kontakte Mie på kontakt@miefabricius.dk eller telefon 28343115 eller læse på www.miefabricius.dk