Healing

Healing er en holistisk blid behandlingsform, og er for dig der kunne tænke sig at arbejde med det energi flow, der naturligt er i kroppen.

Med en healingsbehandling oplever du bl.a., at healingen skaber balance mellem din krop, dit sind og din sjæl og et generelt større velvære, da behandlingen renser kroppen for affaldsstoffer og styrker immunforsvaret. Derudover giver healing ofte ro i både krop og sind og mindsker dit tankemylder.

Du booker din healingsbehandling her

Healing & Aromaterapi

Healing og Aromaterapi er en behandling der kombinerer det bedste fra healingen og aromaterapien. Oplev hvordan effekten af din healing bliver dybere med de essentielle olier og hvordan energiblokeringer i kroppen bliver erstattet af et større energiflow. 

Under behandlingen vil jeg arbejde med essentielle olier jeg unikt sammensætter til dig. Og du går fra behandlingen med en 10 ml. parfume unik lavet til at hjælpe dig. 

Du booker din Healing & Aromaterapi her

Fjernhealing

Fjernhealing

Fjernhealing virker ligesom alm. healing, her arbejder vi blot med energien gennem tid og rum. Du kan altså ligge afslappet derhjemme og nyde godt af energien. 

Fjernhealingen starter med en telefonsamtale, hvor vi sammen snakker om, hvad du ønsker healet og hvor jeg starter med at tune ind på, hvilke ubalancer i din energi, jeg skal hjælpe tilbage i balance. 

Du booker din Fjernhealing her

Stressbehandling

Stress i kroppen gennem længere tid er både nedbrydende for kroppen og skadeligt for sindet. 

Heldigvis kan du komme af med stress igen og hurtigere end du tror med et af mine forløb – Stresscoaching eller Holistisk Stressbehandling, der begge inderholder værktøjer fra yogaens verden og værktøjer der særligt gode, når vi skal genopbygge kroppen. 

Oplever du at stress ødelægger dit liv, så anbefaler jeg, at du bestiller til til din første indledende samtale i dag. 

Du booker din første indledende samtale her