Yoga for gravide? Derfor er yoga noget for dig

Yoga for gravide? Derfor er yoga noget for dig

Yoga for gravide

Er du gravid er yoga et fantastisk værktøj til at give dig velbefindende og velvære under graviditeten.

Og yogaen forbereder dig oven i købet til fødslen og til din første tid som mor.

Læs om Yogaoasens GravidYoga-forløb

At vente sig er en hel speciel tid i livet. Tænk, et lille menneske vokser og trives inde i din mave. Det er da helt fantastisk!

yoga for gravide

Hold pauser og slap af med yoga for gravide

En graviditet kræver mange ressourser af kroppen og sindet kan ind imellem føles ekstra følsomt og ustabilt. Forestil dig at du hver dag, 24 timer i døgnet, bestiger Mount Everest.

Forestil dig den belastning det er for kroppen og tænk så på, at det er nogenlunde samme belastning din krop er udsat for under din graviditet. Vildt ikke. Og måske også forståeligt, hvorfor du nogle dage føler dig rigtig rigtig træt.

Der sker mange ting både fysisk og psykisk under en graviditet og selvom det nogle dage sikkert vil overvælde dig, vil du også have mange dejlige dage, hvor du nyder din graviditet. Er du træt, så tillad dig selv at være træt. Det er din krops måde at fortælle dig, at der sker meget og at den har brug for hvile.

Yoga under graviditeten hjælper dig med at passe godt på dig selv og på din ufødte baby. Derudover bliver du rigtig godt klædt på til fødslen.

Dyrker du yoga under din graviditet, vil du opbygge både fysisk og psykisk styrke, du lærer at arbejde fokuseret med din vejrtrækning og opnår en større mental opmærksomhed.

Yogaen hjælper dig med at udforske og udvikle dit sind, din krop og din sjæl. Du lærer, hvordan du trækker vejret mest optimalt også selvom det i perioder kan føles svært at få ordentlig kontakt og plads til vejrtrækningen, især i takt med at din baby vokser.

Du vil også opleve, hvordan du får styrke i kroppen, tro på dig selv og du vil sikkert også nyde de blide stræk i en krop, der har brug for det. Samtidig vil du lære at lytte til din krop og dens signaler.

Nogle gravide har rigtig svært ved at acceptere, de signaler der bliver sendt fra kroppen.

Hører du til dem, vil yoga under graviditeten give dig en større kropsfornemmelse.

Yoga under graviditeten er fantastisk til at give dig styrke (psykisk og fysisk), indre ro, selvtillid, accept og glæde.

Få Meditationen Baby Hjerte helt gratis

.
First name
Email

 

Vælger du at dyrke yoga under din graviditet kan du få flere gode danske dvd’er lavet af dygtige gravidyogalærere.

Vil du dyrke yoga på et hold, så tilmeld dig helst et hold kun for gravide (virkelig anbefalelsesværdigt) og med en underviser der har en Gravidyogauddannelse bag sig.

Yoga for gravide i Hillerød Nordsjælland

Skulle du befinde dig i Nordsjælland i nærheden af Hillerød, så er du meget velkommen til, at deltage på Yogaoasens GravidYoga. Læs mere her og du kan se tider og booke dig ind her

Og husk, det er helt ok, at sove meget og slappe af under din graviditet.

Og jeps, du kan stadig få en gratis meditation der connecter dig med din baby

First name
Email