yoga for overvægtige

Yoga for overvægtige – Yoga er for alle

Yoga for overvægtige

Er yoga kun for tynde unge kvinder eller er yoga også for overvægtige?

Er Yoga for overvægtige? Når du søger på yoga på Instagram dukker der det ene billede efter det andet op af meget slanke unge kvinder, der kan sno deres kroppe i de vildeste kluddermor-stillinger.

Det samme sker, hvis du kigger i Yogajournal, eller på diverse yoga hjemmesider.

Og tror man at yoga er, hvad de medier viser, så kan man let blive vildledt.

Se hvornår vores næste yoga XX forløb starter og tilmeld dig her

Jeg synes, at det er så ærgeligt, at yoga for mange er det samme som unge, slanke og meget smidige mennesker, for yoga er bare så meget mere end det.

Lad mig slå fast! Yoga er for alle. Også de af os der er stive i kroppen, har diverse skavanker, eller vejer lidt flere kilo end pigerne på ovennævnte billeder.

yoga for overvægtige

Yoga er for alle også overvægtige

Yoga betyder forening, forening af krop, sind og sjæl. Det kan man godt arbejde henimod, selvom man ikke passer ind i ovennævnte gruppe.

Via yogastillingerne, vores asanas, arbejder vi hen imod at stilne sindet.

Og det har de fleste af os stor glæde af.

Yoga handler ikke om at kunne lave diverse akrobatiske stillinger, det kan være sjovt, men helt ærligt, der er ikke nogen, der nødvendigvis er blevet lykkeligere af, at kunne stå på hovedet eller af at tage benene på nakken. Det er vejen derhen, vi kan blive lykkeligere af, fordi vi lærer os selv rigtig godt at kende og fordi arbejdet med vores krop og vores sind gør os godt og fordi vi finder en indre ro og balance i os selv, i sind og krop, der nærer os.

Yoga gør meget godt for os selvom vi ikke kan nå vores tæer med fingrene, selvom vi ikke kan tage vores ben om på nakken og selvom, vi har så mange kilo på sidebenene, at en foroverbøjning kan være svær, fordi maven forhindrer os i at komme fremad.

Yogaoasen tilbyder yoga for overvægtige

I mine år som yogacenter indehaver er jeg ofte blevet ringet op af overvægtige, som rigtig gerne vil gå til yoga, men som ikke har lyst til, at gå på hold udelukkende med tynde mennesker med god kondi.

Selvom jeg i telefonen fortæller dem, at de sagtens kan deltage og at deres yogalærer hjælper dem med at modificere stillingerne, har de alligevel ikke lyst til at deltage.

De vil gerne deltage i trygge omgivelser med andre der også skal have modificeret stilligerne (hvilket de fleste af os i øvrigt skal).

Når det så er sagt, så har vi masser af overvægtige på vores yogahold og de falder ligeså naturligt ind, som alle andre.

Er du overvægtig så kom til yoga, vi deler gerne yogastillingerne, meditation og afspændingerne med dig og tager gladeligt imod dig i Yogaoasen, både på vores “almindelige hold, men også på vores forløb specielt for overvægtige.

Yoga XX – yoga for overvægtige i Hillerød

Du er meget velkommen på vores helt almindelige klasser. Vi ser med garanti ikke skævt til nogen uanset vægt, smidighed og hvad der ellers er af forskelle på os.

Du  er også meget velkommen på vores yogaforløb Yoga XX som er specielt decignet for overvægtige.

Forløbet tager de specielle hensyn der kan være brug for, når man vejer mere end andre.

Og da det er et fast forløb, vil du være i trygge omgivelser, men de samme deltagere i det antal uger forløbet varer.

Du kan se her hvornår næste forløb starter og tilmelde dig.

Kan du ikke se hvornår næste forløb starter er du velkommen til, at ringe til Mie på 28343115 eller skrive til Yogaoasen på kontakt@yogaoasen.dk