Yoga i Hillerød

Yoga i Hillerød

 

Yoga i Hillerød – Så er Yogaoasen stedet for dig

Vil du gerne dyrke yoga i Hillerød er Yogaoasen stedet at gøre det. Yogaoasen er et mindre yogacenter med fokus på dig, din yogaudvikling og at du opnår ro, nærvær og glæde.

Det er det, fordi vi lægger vægt på, at du får mest muligt ud af din yoga. Da det er forskelligt, hvilken yogaform der tiltrækker de enkelte, har vi valgt at udbyde flere forskellige yogaformer. Du kan derfor vælge mellem de fysisk aktive yogaformer som Anusara, Astanga, Hatha og Vinyasa eller de mere rolige Yin og Restorativ og Hatha og Meditation. Er du mere til at udvikle dig spirituelt har vi også Kundalini Yoga på skemaet.

Vi udbyder også workshops med både interne og eksterne undervisere, hvor du kan fordybe dig i din yogapraksis.

Hvad er det der gør Yogaoasen til et skønt yogacenter?

Vi kalder os Hillerøds hyggeligste yogacenter. Det gør vi fordi stemningen i vores undervisningslokale er rigtig skøn, der er en eller anden særlig form for energi, der er utrolig velegnet til yoga og meditation. Stemningen blandt deltagerne er også rigtig rar og det er tydeligt, at Yogaoasen er et sted, hvor deltagerne nyder at være.

Vores undervisere er alle nærværende og dygtige og tilsammen har de masser af yogaerfaring og mange timers yogalæreruddannelser bag sig. De har altid tid til at tage sig af dig og din yogapraksis og svarer gerne på de spørgsmål du måtte have til din praksis.

 

Du kan læse mere om vores klasser her

“Jeg føler mig meget priviligeret ved at være en del af Yogaoasen. Jeg føler mig priviligeret over, at dele stedet med en masse fantastiske deltagere på vores yogaklasser og over at dele stedet med nogle rigtig dygtige undervisere. Samtidig synes jeg, at det helt vildt sjovt, at få lov at udvikle min egen praksis til vores fællestræninger, hvor stemningen er god og så er det sjovt at træne sammen med andre.”

Mie, Indehaver af Yogaoasen

 

Anne og Karin træner eka pada koundinyasana 2 Yoga i Hillerød Prep eka pada koundinyasana